©2019 by Whole Bean Espresso Service. Proudly created with Wix.com

Tel: 0640232269

DIENSTEN

Hieronder staan de diensten die Whole Bean Espresso Service u kan bieden. Heeft u andere wensen? Neem dan vrijblijvend contact op.

ONDERHOUD ESPRESSOMACHINES

Espressomachines moeten net als andere apparaten jaarlijks onderhouden worden. Denk aan het ontkalken van uw machine of vervanging van kleine onderdelen. Onderhoud is essentieel voor het behoud van uw prachtige machine. 
Whole Bean Espresso Services hanteert vaste onderhoudstarieven.

2018-12-30 13.19.06.jpg
20181229_185836.jpg

REPARATIE ESPRESSOMACHINES

Werkt uw espressomachine plotseling niet meer of maakt het vreemde geluiden? Geen paniek! Whole Bean Espresso Service kijkt graag met u mee wat het probleem is. Nadat ik de machine heb bekeken, maak ik een vrijblijvende prijsopgave voor u op.

BARISTA DIENSTEN

Als barista heb ik de nodige ervaring opgedaan in de horeca. Ervaring leert dat mensen vaak een prachtige espressomachine kopen, maar niet weten hoe ze deze moeten gebruiken. Vaak smaakt het niet zoals bij het koffietentje op de hoek. 

Whole Bean Espresso Service helpt u graag op weg! Bij u thuis en met uw espressomachine leg ik u graag de ins en outs uit; van het zetten van een goede espresso tot het afstellen van uw maler. Ik help u graag op weg om het maximale uit uw espressomachine te halen.

20190328_162409.jpg
 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now